Logotyper

Jag får regelbundet förfrågningar om logotyper. Ofta rör det sig om företag som vill ha något alldeles speciellt, något som skiljer sig från mängden. Vad bättre än en handritad logo! Den drar garanterat uppmärksamheten till sig.

Som illustratör är mitt mål att logotypen skall förmedla företagets unika karaktär och verksamhet. En bra logotyp är som en liten reklampelare i sig själv.

En av mina kunder, AEP Consulting, bad mig att utforma deras nya logo. AEP är ekonomikonsulter och i den branschen är det lätt att det traditionella tar över. Företagsnamnet i sig är ganska neutralt. Det färdiga resultatet ser du nedan. En stilfull och lite annorlunda logotyp som leker med summa och likhetstecken. Det räcker med en snabb blick för att förstå att företaget ägnar sig åt ekonomi.

Kävlinge Mäklaren verkar mestadels i Kävlinge Kommun och därav de typiska byggnaderna med Kävlingeån i förgrunden.

Jag kan också hjälpa till att förstärka och vidareutveckla en befintlig logo t.ex. genom att framhäva företagets produkter.

Så var fallet med Södervidinge Bagaren, som ville bli förknippad med hembakat bröd och Lilla Harrie Valskvarn som ofta använder ett landskap i kombination med sin logo.

Låt mig hjälpa dig att hitta ditt rätta jag!

Copyright © Mireille Mooij | Design och webmaster Eriks Webbservice