Utställningar

Värme, harmoni och tidlöshet är mitt motto. Detta utan att göra avkall på nyfikenheten och lusten att experimentera med nya tolkningar och effekter.

Citronkvinna

Citronkvinna/
La Dame aux citrons
57 x 67 cm

Höst symfoni

Höstsymfoni
Olja på duk, 76 x 76 cm. Tanken var att se hur långt in absurdum jag kunde spegla olika föremål. Jag fyllde duken med olika färger och former som reflekterades i olika metallföremål beroende på placering och belysning.

Soppterrin

Soppterrin
Olja på duk, 90 x 80 cm. "Den här får mig att minnas min mors söndagskalops", sa en kvinna som såg den här tavlan på en av mina utställningar. Det var precis vad jag ville uppnå! Att man skulle känna doften när man tittar på tavlan.

Mandolin

Mandolin på bord
Olja på duk, 70 x 70 cm. En tavla uppbyggd enligt den klassiska kompositionsregeln. Citron tapisseriet som finns i bakgrunden binder ihop alla objekten och ger en glad och livlig atmosfär.

Mitt i Krasse

Mitt i Krasse
Akryl och olja på duk, 90x 90 cm. Mitt i Krasse är en stor duk med Indiankrasse som motiv. Jag ville återge känslan som man kan få en skön augustidag när den här blomman växer överallt. Tavlan blir mycket effektfull mot en stor vit vägg.

Mitt i Krasse

Elektriska Betor på flygande matta
På uppdrag till en elektriker/betodlare.

Mitt i Krasse

Tygelsjö Gård
Akvarell utförd på uppdrag.

Mitt i Krasse

Last night at the Opera
Olja på duk, 60x80 cm. Stilleben med olika balettattribut.

Mitt i Krasse

Gustav Vasa och jag
Akryl på träpannå. Hyllning till en god vän och hans alter ego Gustav Vasa.

Copyright © Mireille Mooij | Design och webmaster Eriks Webbservice